MUZ FM

NEWS

Rita Ora lanseaza prima sa colectie de haine

Rita Ora, în vârstă de 23 de ani, este o tânără al cărui stil vestimentar este apreciat atât de fanii săi, cât şi de criticii de modă. De-a lungul timpului, ea a primit oferte de colaborări de la diferite case de modă celebre şi brand-uri importante, iar acum a primit o nouă provocare: aceea de a-şi realiza propria colecţie de haine alături de Adidas Originals.

După această experienţă îi respect mai mult pe designeri. Sunt mult mai multe lucruri în spatele acestei industrii pe care nu le cunoşteam, atunci când am început să mă implic în industria modei”, spune Rita Ora.

Rita s-a jucat cu logo-urile, cu imprimeurile florale şi cu nuanţele curcubeului, pe care le-a mixat cu tonurile de gri şi clasicul negru. În colecţia sa găsim leggins, pantaloni baggy, tricouri, hanorace, salopete, bustiere, top cropuri, şepci, pantofi sport şi ghete înalte. Deşi au fost lansate de puţin timp, piesele sale vestimentare sunt deja purtate de vedete de la Hollywood.

Rita Sahatçiu Ora s-a născut în Iugoslavia, iar la un an s-a mutat cu familia în Mare Britanie. Muzica a atras-o încă de la o vârstă fragedă şi a început să cânte la diferite evenimente open mic, dar şi la pubul tatălui său. În 2007, a lansat alături de Craig David melodia „Awskard”, iar în 2008 a colaborat cu Tinchy Struder la piesa „Where’s Your Love”.

În 2011, ea a început să posteze câteva cover-uri pe canalul său de YouTube, alături de câteva clipuri în care vorbea despre lansarea albumului său de debut. Acestea au atras atenţia Dj-ului Fresh, care căuta o voce feminină pentru „Hot Right Now”, melodie ce a fost lansată în februarie 2012 şi care a ajuns pe primul loc în UK Singles Chart.

Pentru albumul său de debut, ea a colaborat cu Ester Dean, will.i.am, Clase & Status, The-Dream sau Stargate. Primul său single de pe albumul său de debut, „R.I.P.”, a fost lansat în mai 2012 şi a fost produs de Chase & Status. Duăî trei luni, a lansat „How We Do (Party)”. Ambele au ajuns rapid în primele locuri din topurile intermaţionale.

Albumul său de debut, numit simplu „Ora”, a fost lansat la sfârşitul lui august 2012 şi a debutat pe primul loc al UK Albums Chart. A fost nominalizată la categoriile Best UK/Ireland Act, Best New Artist şi Push Artist la premiile MTV Europe Music 2012.

La începutul lui 2013, Rita Ora a anunţat că va lansa al doilea album al său.

Ea este de asemenea şi actriţă. A avut roluri minore în „Spivs” (2014), „90210” sau „Fast & Furious 6”. De asemenea, ea va juca rolul sorei lui Christian Grey în filmul „Fifty Shades of Grey”.

Sursa: cosmopolitan.ro