MUZ FM

NEWS

„Ritmul e bun, dar videoclipul e straniu”. Cum au reacționat unii americani la muzica moldovenească? [VIDEO]

Într-un videoclip plasat recent pe internet, câțiva americani au fost provocați de vloggerul din Moldova, Paul Cornel Dunas, să își exprime părerea asupra pieselor și videoclipurilor realizate de moldoveni.

Vizionând piesa lui Mani – „Moldovian Dream”, una dintre tinere a afirmat că eroii par a fi într-un „azil de nebuni”, iar alta a comparat producția muzicală cu filmul „Porge” – un thriller SF. Cu toate acestea, reprezentanții sexului masculin s-au arătat a fi încântați de ritmul dansant al melodiei, iar unul dintre ei a zis că, dacă ar fi înțeles versurile, la sigur i-ar fi plăcut.

La auzul piesei „O să fie bine”, cântată de Hugo și Iuliana Beregoi, băiatul a fost numit Justin Bieber de Moldova. Americanii au apreciat stilul de redare a poveștii din spatele versurilor prin perspectiva ambilor eroi ai clipului. Spre finalul piesei, s-a ajuns la concluzia că „moda Moldovei a rămas în urmă comparativ cu cea a Americii”, însă – în general – muzica e bună.

Guz le-a depășit toate așteptările cu piesa „Prefer”, iar ritmul melodiei a fost catalogat ca un jazz american. Chiar dacă o mare parte dintre versuri au rămas neînțelese de ascultătorii străini, aceștia au simțit emoția transmisă de vocea artistului, spunând că textul pare a fi cu adevărat profund.

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: zugo.md

Lasă un răspuns