MUZ FM

NEWS

Robbie Williams a lansat un clip trăsnit pentru piesa „Run It Wild”! Artistul a fost filmat în timp ce îşi face un tatuaj – VIDEO

Aflat în continuare ”Under The Radar”, Robbie Williams ne prezintă piesa care l-a inspirat să adune în aceeași colecție melodii adunate de-a lungul anilor în arhiva sa. Noul său single se numește ”Run It Wild” și datează din perioada înregistrării albumului ”Take The Crown”.

Run It Wild” este o piesă inspirată de power pop-ul anilor ’80, fiind compusă de Robbie împreună cu Tim Metcalfe și Flynn Francis. Melodia a fost înregistrată în 2012, în perioada sesiunilor de înregistrări pentru albumul ”Take The Crown”.

“”Run It Wild” a fost una dintre piesele care m-au inspirat și m-au ajutat să creez seria ”Under The Radar”. Am vopsit în roz și albastru cu un spray artwork-ul piesei ”Run It Wild” pe peretele vechiului meu studio de acasă (Ayda <soția sa> nu a fost încântată). Am vrut să-mi tatuez asta pe gât, dar în final m-am hotărât să nu o mai fac“, a declarat Robbie Williams.

Noul single este acompaniat de un videoclip alb-negru – cu buget restrâns – în care Robbie Williams își face un tatuaj.

Run It Wild” este cel de-al 3-lea extras de pe albumul ”Under The Radar Volume 2”, material ce adună sub o singură umbrelă piese compuse de-a lungul celor 20 de ani de carieră solo a artistului britanic. Aceste melodii nu au mai fost lansate până acum, Robbie hotărând să le prezinte publicului cu prilejul lansării acestui disc.

”E o colecție de piese de care mă simt foarte mândru, dar care nu au intrat pe niciunul dintre albumele lansate. Ar fi trebuit să intre, pentru că sunt foarte bune, dar s-au pierdut în cursa <<Trebuie să lansez un hit, altfel moare toată lumea!>>. Sunt multe piese frumoase”, a detaliat Robbie Williams.

”Under The Radar Volume 2” va fi pus în vânzare luna aceasta, data lansării nefiind încă dată publicității.

________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns