MUZ FM

NEWS

Robbie Williams – GOL puşcă! Vezi cum artistul şi-a felicitat fanii cu ocazia sărbătorilor de iarnă – FOTO

Cântăreţul Robbie Williams (43 ani) este cunoscut pentru personalitatea sa exuberantă şi pentru tinereţea zbuciumată de care a avut parte. Se pare că artistul nu s-a maturizat şi încă nu se poate desprinde de tentaţia de a-i şoca pe admiratorii săi.

Mulţi oameni preferă să îşi petreacă ziua de Crăciun purtând pijamelele pufoase preferate sau  cele mai nou haine achiziţionate. Nu este şi cazul lui Robbie Williams care i-a şocat pe admiratori cu fotografie festivă pe care a încărcat-o pe pagina personală de Instagram, potrivit mirror.co.uk. Dacă Gwen Stefani şi Christina Aguilera au pozat cuminte, împreună cu soţii lor, cântăreţul s-a aflat la polul opus….s-a fotografiat gol puşcă, în faţa bradului, de unul singur, acoperindu-şi zona intimă cu mâinile.

Foto

Robbie Williams a încărcat o fotografie de Crăciun controversată
Foto:Arhivă personală

De parcă fotografia nu ar fi fost de ajuns, el a adăugat o descriere la fel de îndrăzneaţă, care nu a fost primită bine de toţi admiratorii. „Cine doreşte să primească un pupic sub vâsc”, i-a întrebat artistul pe urmăritorii de pe Instagram . Multe fane au răspuns prompt şi i-au adresat cuvinte de laudă, în timp ce alţii i-au spus, cât se poate de direct, că este lipsit de bun-simţ gestul său.

Robbie William este tatăl a doi copii pe care îi are împreună cu soţia sa cu care este căsătorit de şapte ani, Ayda Field (38 ani), dar nu se poate dezice de reputaţia sa de cuceritor.

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:click.ro

Lasă un răspuns