MUZ FM

NEWS

Robbie Williams şi-a lansat o aplicaţie proprie

Cântăreţul Robbie Williams şi-a lansat o aplicaţie proprie, RobbieMoji, ce conţine emoticoane personalizate cu chipul starului, imagini de tip GIF, clipuri video şi audio, dar şi opţiunea de a crea meme-uri dedicate starului britanic, informează contactmusic.com citat de News.ro.

CoeXCY9VUAAbep7

Noile emoticoane Robbie Williams au la bază cele mai populare emoticoane folosite de internauţi în mesajele lor zilnice. Acestea au fost personalizate cu cele mai cunoscute expresii faciale, versuri şi tatuaje ale starului britanic.

În vârstă de 42 de ani, Robbie Williams nu este prima vedetă care îşi lansează propria aplicaţie de emoticoane.

Luna trecută, Justin Bieber şi-a lansat o linie de simboluri grafice utilizate în sistemele de mesagerie instantanee, după modelul celor lansate deja de Kim Kardashian şi Amber Rose.

Emoticoanele s-au dovedit o afacere plină de succes pentru celebrităţile din showbiz. Presa americană relatează că Amber Rose a obţinut venituri de 2 milioane de dolari în prima zi după lansarea emoticoanelor sale.

Vedeta americană şi-a lansat linia MuvaMojis, un set de 900 de simboluri grafice, disponibile în magazinele virtuale Apple şi Android, în luna martie, şi primeşte o parte din profiturile obţinute din comercializarea lor. Anumite surse spun că Amber Rose a încasat deja 4 milioane de dolari de pe urma acestei aplicaţii, pe care a creat-o în colaborare cu Appmoji, un producător de software pentru dispozitive mobile.

La rândul lor, emoticoanele Kim Kardashian generează venituri de 1 milion de dolari pe minut.

Potrivit presei internaţionale, aplicaţia lansată de Kim Kardashian, care costă 1,99 de dolari, a fost descărcată de pe internet într-un ritm uluitor – de 9.000 de ori pe milisecundă – în prima zi în care a fost lansată.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, fost membru al grupului Take That, şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datând din 2013, ”Swings Both Ways”. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”Let Me Entertain You”.

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns