MUZ FM

NEWS

Robert Pattinson s-a despărţit de logodnica sa! Află care este motivul!

Actorul din seria cinematografică Twilight s-ar fi despărțit de presupusa sa logodnică Tahliah Debrett Barnett, cunoscută sub numele de scenă FKA twigs, după trei ani de relație. Cuplul ar fi încheiat relația din cauza neînțelegerilor apărute între cei doi. Actorul  se pare că nu mai suporta atmosfera tensionată dintre cei doi, relația devenind de toxică pentru ambii parteneri.

„Au fost de nedespărțit în primii ani. În ultimile luni au început să se îndepărteze unul de altul, petrecând din ce în ce mai puțin timp împreună”, a declarat un apropiat al cuplului.

Potrivit apropiatului celor doi, cel care a luat decizia de a pune capăt presupusei logodne a fost actorul britanic.

„Robert a obosit, a întrerupt logodna și le-a comunicat prietenilor săi că s-au despărțit. Având în vedere anii petrecuți împreună, sentimentele încă sunt puternice între cei doi. E o situație dificilă dar lucrurile au devenit dure între ei de ceva timp și amândoi au realizat că nu mai funcționează ca un cuplu”, a mai precizat apropiatul cuplului.

Cântăreața FKA twigs nu a mai fost văzută purtând inelul de logodnă de pe 1 august, fanii intrând imediat la speculații pe seama relației dintre cei doi. Pattinson și twigs erau împreună din septembrie 2014, iar în 2015 presa britanică a început să vorbească despre o posibilă logodnă între cei doi, chiar dacă niciunul dintre amorezi nu a confirmat nimic public. Cei doi au încheiat povestea de dragoste după trei ani de relație.


Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter. 

_____________________________________________________________________________________________________

Sursa:ea.md

Lasă un răspuns