MUZ FM

NEWS

Robin Thicke detronat! Vezi cine este acum artistul momentului

Robin Thicke a deținut supremația în topurile muzicale timp de 12 săptămâni consecutive, însă a venit momentul ca „Blurred Lines” să cedeze poziția 1 unei alte piese la fel de reușite.
Era și momentul ca Robin Thicke și piesa „Blurred Lines” să coboare de pe locul 1, unde s-au poziționat mai mult decât confortabil timp de 12 saptamani.

Piesa lui Katu Perry, recent lansată – „Roar”, a devenit în această săptămână Nr.1 în celebrul clasament american Billboard Hot 100.
Nimeni nu se aștepta la o asemenea evoluție dacă ne gândim ca piesa a debutat pe locul 85 în top. Doar Katy și fanii săi cei mai înfocați au crezut în potențialul piesei „Roar” și iată că au ieșit câștigători.

Există voci care susțin că fără reprezentația de la MTV Video Music Awards 2013 Katy nu ar fi reușit să îl detroneze pe Thicke. Fie că este adevărat, fie că nu, cântăreața se poate bucura în liniște de poziția fruntașă.
După Katy Perry și Robin Thicke, Eminem este cel care deține locul 3 în Billboard Hot 100 cu noul său single „Berzerk”, primule extras de pe discul „MMLP 2”.

Lasă un răspuns