MUZ FM

NEWS

Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”

Superba rochie albastră purtată de Lady Gaga la Globurile de Aurd de anul acesta va fi scoasă la licitație. Rochia poartă semnătura casei de modă Valentino și este croită din mătase. Cei de la Valentino susțin însă că rochia a fost furată. Deși o cameristă a găsit-o într-o cameră a Hotelului Beverly Hilton din Los Angeles în care stătuse Lady Gaga.

Cântăreața ar fi lăsat în urmă rochia, iar camerista l-ar fi dus, inițial, în locul în care se depozitează obiectele pierdute, așteptând să fie revendicat. „Am dus rochia la obiecte pierdute pe 8 ianuarie 2019, iar, după ce perioada legală în care a fost ținută acolo a trecut, mi-a fost oferită ca un cadou din partea ei și acum vreau să o scot la vânzare”, ar fi scris Sara Corea într-un bilet. În acest bilet, femeia mai declară că este angajată de 24 de ani la Hotelul Beverly Hilton și spune cum a ajuns în posesia rochiei. Mai mulți angajați ai hotelului, văzând că nimeni nu vine pentru a recupera rochia, au decis să i-o ofere cameristei.

O sursă apropiată artistei de 33 de ani a declarat că rochia marca Valentino nu îi aparține lui Lady Gaga, fiind împrumutată de artistă pentru eveniment. Reprezentanții brandului de lux cred că cineva le-a furat obiectul vestimentar, dorind să sesizeze organele de ordine, potrivit TMZ.

Rochia, cu o trenă de aproximativ trei metri, a fost realizată special pentru Lady Gaga și este un omagiu adus actriței și cântăreței Judy Garland, ce a purtat o piesă vestimentară similară în versiunea din 1954 a filmului „A Star is Born”. Prețul estimat al rochiei este de 8.000 de dolari.

______________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: tabu.ro

Lasă un răspuns