MUZ FM

NEWS

Rochia Versace purată de Jennifer Lopez este acum disponibilă – însă prețul este unul pe măsură

Jennifer Lopez a făcut senzație pe catwalk la prezentarea noii colecții Versace, iar multe femei și-ar dori să poarte acea rochie sexy cu care a defilat artista.

Pozele cu Jennifer Lopez prezentând o superbă rochie Versace, o versiune a celebrei ținute purtate de ea la Premiile Grammy din 2000, au devenit virale pe internet.

Dacă îți dorești să porți și tu acea rochie, avem două vești: una bună și una mai proastă. Vestea bună este că rochia poate fi pre-comandată pe site-ul Moda Operandi, iar vestea proastă este că prețul este unul pe măsură: 9.325 de dolari. Descrisă simplu ca rochie maxi din mătase, ținuta purtată de Jennifer Lopez a atras cu siguranță atenția fashionistelor, însă prețul este cu siguranță un impediment pentru multe dintre femeile care și-ar dori să o poarte. Mai mult decât atât, cine va comanda această rochie nu o va putea purta până anul următor, pentru că numai în 2020 rochia va fi disponibilă pentru livrare.

Jennifer Lopez a dezvăluit pentru Vogue cum a fost momentul din 2000 în care a probat celebra rochie Versace. Artista a purtat o variantă a rochiei mult mai extravagantă și decoltată. Cu toate acestea, în urmă cu 19 ani, ea nu a ieșit atât de mult în evidență. Jennifer s-a sfătuit cu stilista ei, Andrea Lieberman, care a încercat să o facă pe Jennifer să încerce diferite ținute. „A avut mai multe variante, însă nimic nu era cu adevărat special. Totul era un fiasco, iar noi eram: „Ok, totul e în regulă.”

„Ulterior, ea a venit cu trei rochii, de care chiar sunt încântată acum, iar oamenii veneau cu aproape 1.000 pe care să le încerc să văd cum îmi vin. Dar în acea zi, doar două sau trei rochii am încercat.” Însă, din momentul în care Jennifer Lopez a îmbrăcat rochia Versace, toată lumea a apreciat-o și a reușit să atragă privirile tuturor. „Am îmbrăcat-o, iar când m-am întors, toată lumea era încântată și zicea: „Asta este rochia! Asta vei purta. Să mergem,” a declarat Jennifer Lopez.

Însă, nu pentru toată lumea a fost ținuta câștigătoare deoarece Andrea, stilista lui Jennifer, nu a fost de acord. „Andrea, stilista mea, mi-a spus că nu pot purta asta. Iar eu am întrebat-o: „De ce mi-ai adus-o atunci?” Iar ea mi-a spus: „Nu, nu poți purta asta deoarece altcineva a avut-o, de fapt, chiar Donatella a purtat-o. Una dintre fetele din Spice Girls a avut-o, iar Sandra Bullock a avut-o pe o altă culoare. Însă, eu i-am spus că asta voi purta. Nu m-am gândit atât de mult la rochie. Eram bucuroasă de faptul că voi avea ce purta.”

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns