MUZ FM

NEWS

Roman, solistul trupei „Zdob și Zdub”, este bunic

Solistul trupei „Zdob și Zdub”a dezvăluit că este deja bunic, deși este foarte tânăr. Și asta pentru că soția lui are o fiică în vârstă de 25 de ani.

„Soția mea are o fată de 25 de ani. Eu sunt deja bunel. Mă simt extraordinar, vârsta n-are importanță”, povestește amuzat Roman, care se declară foarte fericit cu viața lui, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Roman i-a povestit Florentinei Fântânaru, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe” că este foarte preocupat să afle cât mai multe despre istoria familiei sale, despre strămoșii lui. Talentul lui a fost moștenit de la mamă, care cânta, printre altele, și operă.

„Îmi pare foarte rău că nu am înregistrat o piesă împreună cu mama, într-un studio. Ea a plecat, nu de mult, și a fost un moment foarte trist din viața mea”, mărturisește artistul.

Roman Iagupov s-a născut ]n 1973 în Rusia. La 21 de ani, împreună cu un grup de prieteni din Republica Moldova a înființt Zdob și Zdub.

Roman Iagupov este căsătorit cu Carolina Voitenco, o pictoriță din Republica Moldova care se ocupă și de vestimentația sa scenică. El are o fată pe nume Alisa, în vârstă de 16 ani dintr-o căsnicie anterioară cu Yolka Flyman, de care a divorțat în 2004. Iar soția lui, așa cum a mărturisit chiar el, are o fată de 25 de ani.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns