MUZ FM

NEWS

Ronaldo a devenit cel mai urmărit om de pe Instagram.Cine îl urmează în top?

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a depăşit-o pe actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez şi a devenit cea mai urmărită celebritate din lume pe reţeaua de socializare Instagram, informează Press Association.

Sportivul  ocupă începând de luni seară prima poziţie în acest clasament mondial, cu 144,4 milioane de admiratori („followers”) pe Instagram. Selena Gomez a coborât pe poziţia a doua cu 144,3 milioane de admiratori.

Cristiano Ronaldo publică în mod constant fotografii şi mesaje video pe Instagram, oferind admiratorilor posibilitatea de a viziona momente din antrenamentele sale fizice şi fotografii ale familiei sale sau chiar cu el înainte de începuturile unor partide de fotbal.

Printre celelalte vedete care au un număr uriaş de admiratori pe Instagram se află Ariana Grande (132 milioane de followers), Kim Kardashian West (120 de milioane de followers) şi Beyonce (119 milioane de followers).

Lionel Messi, mijlocaş ofensiv al echipei FC Barcelona, considerat de mulţi specialişti drept unicul sportiv care rivalizează cu Cristiano Ronaldo în universul fotbalului, are la rândul său peste 100 de milioane de followers pe Instagram.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: AGERPRES.RO

Lasă un răspuns