MUZ FM

NEWS

Run, Muz FM, Run! Acceptă provocarea și câștigă un certificat cadou la Maratonul Internațional Chișinău 2017

Te îndemnăm și te provocăm să alergi și să prinzi emoții pozitive! Ia-ți prietenul, or prietena și alergați după fericire la Maratonul Internațional Chișinău 2017 în ritmul Muz FM. Dacă ești norocos și creativ ai șansa să câștigi zilnic un certificat cadou ce-ți permite să alergi gratuit și fericit distanța de 5 km, distanța perfectă pentru toți! Fii îndrăzneț, fii energic și fuga la maraton, Muz FM te așteaptă cu muzică în ritm allegro!

Vezi mai jos harta, iar linia galbenă e cea pe care trebuie să o urmezi dacă intri în joc și ai noroc! Cursa de 5 km e galbenă ca soarele și te duce exact acolo unde te așteaptă fericirea de a fi campion la maraton!

Toți sportivii atât amatori, cât și profesioniști de la noi, dar și din țările vecine sunt invitați să participe la probele Maratonului din Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie în capitala Republicii Moldova. Maratonul Internațional Chișinău, organizat de către organizația social-sportivă Sporter, este deja la a treia ediție a sa.

La prima ediție Chisinau International Marathon, din anul 2015, au participat 10 000 de persoane, iar cel de-al doilea Maraton din Chișinău, care s-a desfășurat pe 17 aprilie 2016, a adunat peste 15 000 de persoane din 50 de țări ale lumii, care au concurat la proba de 42 km, 21 km, 10 km sau 3 km pe străzile principale ale capitalei. Proporțiile ambelor ediții au depășit așteptările organizatorilor.

În acest an, la cursele standard de 42 km, 21 km, 10 km și 1,5 km, a fost adăugată o nouă distanță, cea de 5 km. Totodată, toți doritorii pot parcurge Fun Run (1,5 km), care este absolut gratuit. Harta traseului celei de-a treia ediții a Maratonului din Chișinău o puteți vedea AICI.

Participă împreună cu prietenii, colegii, familia la cel mai așteptat eveniment sportiv al anului – Chisinau International Marathon 2017.

Pentru a participa la Chisinau International Marathon 2017 este necesar să vă înregistrați pe site-ul marathon.md.

Lasă un răspuns