MUZ FM

NEWS

Sacoşa Grammy

Câștigătorii Premiilor Grammy 2017 vor primi niște cadouri care mai de care mai ispititoare! 50 de prezentatori și artiști vor pleca acasă de la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy (12 februarie) cu câte o sacoșă-cadou însumând bunuri ce valorează peste 30.000 de dolari, oferite de către compania Distinctive Assets. Din acest ispititor pachet, valoarea cea mai mare e a unei săptămâni petrecute la spa-ul Golden Door din California, greație unui voucher de 8.850 de dolari. După cum informează ThisInsider, cel mai ieftin produs de anul acesta va fi setul de cosmetice Chap Stick, de doar 4,99 dolari.

Sacoșa cu bunătăți pentru cântăreți mai conține lumânări aromate, un voucher la un restaurant (D’Amore Famous Pizza din California) unde poți mânca poate cea mai sănătoasă pizza din lume, cărți, dulciuri, perne de călătorie transoceanică, instalații inteligente pentru domiciliu, crème pentru picioare etc.

Distinctive Assets e cunoscută pentru că umple așa-numitele „gift-bags” la diferite premii, printre care și Oscarurile. La Oscaruri, valoarea e mult mai mare – ajunge la circa 125.000 de dolari și include o cazare de trei nopţi într-un complex de lux din Toscana (1.500$) și la o excursie cu trenul prin munţii canadieni (14.500$) sau un voucher (20.000$) cu care poţi închiria un Audi A4 tot anul. Nominalizaţii primesc şi bijuterii (un colier de argint cu latidudinea şi longitudinea Teatrului Dolby gravate pe el, valorând 150$) sau pachete de frumuseţe (Wellness 360, în valoare de 1.200$, săruri mediteraneene de 1.500 $). La acestea se adaugă și cadouri fistichii, de la vibratorul Afterglow (250$) la procedura de reîntinerire vaginală, cunoscută sub numele de O-Shot, asigurată la clinica medicului Charles Runels, în valoare de 2.700$.

De notat că nu toate starurile îşi iau acasă cadourile, multe vedete donând ce au primit la licitaţii în scopuri caritabile.

Lasă un răspuns