MUZ FM

NEWS

Salvador Sobral a primit un transplant de inimă săptămâna trecută. Află cum se simte artistul.

Salvador Sobral, vocea de aur care a câştigat Eurovision 2017 a primit un transplant de inimă săptămâna trecută, operaţia fiind reuşită. Salvador a avut o sănătate şubredă în ultimul an, fiind nevoit să anuleze multiple concerte şi riscând chiar să îşi piardă viaţa.

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017 (foto: Andres Putting / EBU)

Muzicianul de 27 de ani este în condiţie bună şi se recuperează la spitalul Santa Cruz din Lisabona. Acest oraş va găzdui la anul competiţia Eurovision 2018, acolo unde îl aşteptăm pe Salvador să revină pentru a cânta piesele sale pline de suflet. Tânărul a câştigat în acest an cu melodia „Amar Pelos Dois”, o compoziţie sensibilă despre iubire, cântată din vârful buzelor şi cu triluri care ne duc pe plajele însorite ale celui mai vestic stat european.

Mulţumită lui Sobral, Portugalia a câştigat primul său trofeu Eurovision şi va găzdui pentru prima oară competiţia. Acum urmează o perioadă lungă de recuperare pentru artist, iar dacă totul merge bine atunci acesta va avea o viaţă normală. A fost nevoie să treacă luni bune până să fie găsit un donator de inimă compatibil pentru transplantSalvador Sobral renunţa la cariera muzicală în luna septembrie, declarând că problemele de sănătate nu îi mai permit să ţină concerte.

În lunile care au trecut de la câştigarea Eurovisionului, simpaticul lusitan a devenit un erou naţional. Balada sa a fost scrisă de către sora mai mare, Luisa, iar cei doi provin dintr-o familie cu rădăcini nobiliare. Contele Hermano José Braamcamp de Almeida Castelo Branco a fost stră-stră-stră-străbunicul lui Sobral. Activ din 2009, tânărul are un singur album lansat, „Excuse Me”, din 2016.

Intra în atenţia publicului în 2009 prin participarea la echivalentul emisiunii „American Idol” din Portugalia, unde termina pe locul 7. Sora sa, Luisa Sobral se clasase pe locul 3 în aceeaşi emisiune, cu 2 ani înainte. Spersăm să îl auzim pe Salvador deschizând Eurovision 2018 în primăvara viitoare.

_________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns