MUZ FM

NEWS

Sam Smith a lansat „Too good at goodbyes”, piesa va fi inclusa pe noul album – AUDIO

În cadrul unui interviu, Sam Smith a oferit mai multe detalii despre piesele si despre noul album, dar și despre  melodia  „Too good at goodbyes”, inspirată din viața personală. Materialul discografic vine după albumul din 2014, „In the lonely hour”.

Oamenii vor vedea, piesa asta este despre mine, despre relația prin care am trecut, care m-a făcut mult mai puternic și simt că am învățat niște lecții importante de acolo.” a declarat Smith.

Artistul britanic a explicat modul în care faima i-a schimbat relația cu familia și cu prietenii săi: în ultimul an, acesta a încercat să se reconecteze cu cei dragi. Sam Smith a devenit distant fiindcă stilul său de viață era mult prea diferit de cel al oamenilor dragi. Sam Smith a mai spus că în acest perioadă a putut ajunge la toate zilele de naștere ale membrilor familiei, a finei lui dar și la ceremonia de absolvire a surorii lui.

„Albumul ăsta nu este în totalitate despre mine. Sunt patru piese despre mine, iar restul sunt despre lucruri diferite și oameni diferiți din viața mea și întâmplările prin care au trecut ei. Am vrut să primesc oamenii înapoi cu brațele deschise, iar albumul să fie despre vocea mea artistică și despre a spune povestea unei situații prin care am trecut.” a mai spus muzicianul.

Cea mai nouă piesă „Too good at goodbyes” a fost scrisă în colaborare cu Jimmy Napes și Stargate; este prima compoziție muzicală după succesul din 2015 a melodiei „Writing’s on the wall” de pe coloana sonoră a filmului „Spectre”.

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns