MUZ FM

NEWS

Sam Smith lansează trailerul noului album „The Thrill Of It All”!

După ce single-ul „Too Good At Goodbyes”, pe care îl auzi şi în rotaţia MuzFM, a urcat pe prima poziție în topurile iTunes din Marea Britanie și SUA, Sam Smith continuă promovarea celui de-al doilea album de studio lansând un trailer al discului “The Thrill of It All”.

În clipul care durează puţin peste două minute, îl vedem pe Smith înregistrând câteva piese din album, printre ele „Too Good At Goodbyes” şi „Pray”. Publicul are ocazia să-l vadă pe artist la lucru, în studioul de înregistrări, înconjurat de producătorii albumului, o orchestră simfonică, un cor gospel, instrumente muzicale şi muzicanţi, toate într-o atmosferă creativă.

 

Sam Smith a devenit cunoscut în octombrie 2012, contribuind la single-ul „Latch”, iar apoi la melodia „La La La” a lui Naughty Boy.

Doi ani mai târziu a lansat albumul de debut „The Lonely Hour”, în care au fost incluse 5 single-uri de succes, ca „Stay With Me” şi „Lay Me Down”. Albumul i-a adus 6 nominalizări la Premiul Grammy, dintre care a câştigat 4 trofee.

Cel de-al doilea disc al artistului britanic va fi lansat pe 3 noiembrie 2017 şi va include 10 piese.

_____________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

________________________________________________________________________________

Lasă un răspuns