MUZ FM

NEWS

Sam Smith – Writing’s on the Wall (videoclip nou)

Sam Smith apare in fata unor sicrie imbracate in steagul britanic in cel mai nou videoclip al sau –Writing’s On the Wall. Cum piesa face parte de pe coloana sonora a noului film James Bond, nu lipsesc scenele din Spectre, cu Daniel Craig in rolul principal.

„I tried to put myself in the shoes of Bond. My music is a diary and it’s a recap of my life, and I wanted to bring that kind of honesty”, a declarat recent cantaretul intr-un interviu. Piesa Writing’s on the Wall a ajuns pe locul intai in topul singleurilor britanice, o premiera pentru trackurile incluse pe coloana sonora filmelor James Bond.

Chiar daca unii critici spun ca nu poate intrece succesul pe care l-a avut Adele cu Skyfall, Writing’s on the Wall e inca o reusita in cariera tanarul cantaret britanic. Anul trecut a fost excelent pentru Sam Smith, care s-a auzit peste tot cu single-urile extrase de pe albumul sau de debut, In the Lonely Hour. Intre timp, a colaborat din nou cu Disclosure pentru Omen, single aflat pe cel de-al doilea material de studio al fratilor Lawrence, Caracal.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns