MUZ FM

NEWS

Şase cupluri din showbiz pe care trebuie să le urmăreşti în această vară [FOTO]

De la noul duo vedetă Anwar Hadid și Dua Lipa, până la revenirea Stella Maxwell și Kristen Stewart, fără a uita de prima vară petrecută împreună pentru Brooklyn Beckham și Hana Cross, acestea sunt cele şase cupluri pe care ar trebui să le urmezi în această vară.

Dua Lipa și Anwar Hadid


Sunt unul dintre cele mai drăguțe cupluri din showbiz ale momentului, cel mai tânăr membru al clanului Hadid și cântăreața au fost văzuți împreună de la începutul lunii iulie 2019. Îndrăzneţi să poarte look-uri coordonate cu un fler de streetwear, Anwar Hadid și Dua Lipa continuă să capteze atenţia fanilor.

Kristen Stewart și Stella Maxwell


După o despărțire extrem de mediatizată, Kristen Stewart și Stella Maxwell au părut a fi mai aproape ca niciodată în timpul unei vacanțe la plajă pe coasta Amalfi. Actrița și supermodelul Victoria’s Secret sunt reunite și au fost văzute împreună pe străzile din Los Angeles.

Hana Cross și Brooklyn Beckham


Împreună de la sfârșitul lui 2018, fiul Victoria și David Beckham își petrece prima vară alături de iubita sa de model de 22 de ani. Un cuplu ultra-elegant, perechea participă în mod regulat la prezentări de modă și la alte evenimente din SUA și din U.K. și își coordonează frecvent ținutele.

Camila Cabello și Shawn Mendes 

Piesa lor de succes „Senorita”, care a fost lansată în iunie 2019, a ridicat suspiciuni ca duo să fie mai mult decât doar duet muzical. Camila Cabello și Shawn Mendes sunt într-o relație de ceva timp. Fără a răspunde la întrebări din partea fanilor, statutul relației de cuplu a fost oficializat atunci când au mers pe plaja din Miami la sfârșitul lunii iulie, arătând că ar fi fost foarte îndrăgostiți.

Lady Gaga și Dan Horton

După ce a fost separată de șase luni de Christian Carine, cu care a fost logodită, Lady Gaga a fost văzută sărutându-l pe Dan Horton în timpul unui brunch. Este oare inginerul audio de 37 de ani noul ei iubit? Stay tuned..

Sienna Miller și Lucas Zwirner


În mod oficial, un cuplu din ianuarie, actrița de 37 de ani și proprietarul galeriei de artă în vârstă de 28 de ani au fost văzuţi recent absolut sclipitor în aparițiile lor publice. Au fost observaţi împreună la Balul Dior din Veneția, iar perechea s-a bucurat și de o escapadă europeană în această vară.

____________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: vogue.fr

 

 

 

Lasă un răspuns