MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Imprimeurile primăverii 2015

Sezonul de primăvară se cunoaşte de la distanţă, de cele mai multe ori prin cromatica deosebită ce renaşte odată cu întreaga natură.
Fiecare anotimp este dominat de câteva motive specifice, iar dacă multe dintre ele se repet an de an, cromatica de fundal şi dimensiunile le fac de fiecare dată unice.Pentru primăvara lui 2015, designerii vestimentari nu aduc surprize „wow”, însă diversifică considerabil peisajul modei autohtone.
Printul favorit al momentului pare să fie „Gingham”, ce caracterizeză o textură în carouri, pe fundal alb (pentru a-ţi imagina exact despre ce vorbim, gândeşte-te la şerveţelele de masă clasice sau la feţele de masă alb cu roşu). Printul Gingham este la începutul lui 2015 vedetă printre imprimeuri şi promite cele mai cool duo-uri pantalon-jachetă ale sezonului.
Diane Von Furstenberg Spring/Summer 2015
Pentru că suntem la capitolul grafic, a doua preferinţă a sezonului sunt dungile. In orice formă, cu orice dimensiune şi pe orice nuanţă, dungile sunt nelipsite din ţinutele perioadei următoare. Verticale sau orizontale, in alb si negru, dar si colorate, dungile sunt cu certitudine un hit al noului sezon.
Preen Spring/Summer 2015
Un alt print cu care ne familiarizăm din ce în ce mai mult este cel tribal. Denumit generic tribal, datorită culorilor puternice mixate şi a motivelor grafice ce le completează, printurile inspirate din costumele tradiţionale africane sau amerindiene fac furori şi în această perioadă.
Etro Spring/Summer 2015
Mici şi dese? Mari şi elegante? Bulinele întregesc peisajul modei de primăvară, decorând bluze, rochii, pantaloni şi jachete. Cu un aer retro, ele îinstantaneu orice apariţie. Poţi alege un model cu buline negre pe fundal alb sau unul colorat, dacă preferi o mai mare varietate cromatică.
Genny Spring/Summer 2015
In fiecare sezon, apar imprimeuri inedite. Am avut în anii trecuti printuri cu buze, cu scheleţi sau cu animale. In primăvara lui 2015, print-urile cu pasări îşi fac locul în garderoba noastrăa, aducând un spirit ludic outfiturilor pe care le purtăm.
 MSGM Spring/Summer 2015
Revenind la o zona mai serioasă, carourile sunt şi de această dată nelipsite din ţinutele sezonului cald. Aducând mereu aminte de ţinutele de cowboy, carourile vin în lunile următoare într-o sumedenie de interpretări. Poţi îndrăzni să le porţi chiar şi într-un outfit integral, asortat, din carouri, fără a fi considerat prea mult.
N21 Spring/Summer 2015
Desigur că acestor imprimeuri li se adaugă şi multe alte motive, mai mult sau mai puţin promovate. Printurile cu meduze, gheare, animal print sau camuflaj vor îmbogăţi garderoba de primăvară, dupa gustul vestimentar al fiecăreia, iar noi le vom dezvălui individual, treptat, pe măsura ce ne apropiem de sezonul cald.
Sursa:one.ro

Lasă un răspuns