MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Adidas sparge tiparele cu noii pantofi performanti printati 3D

Adidas dezvăluie astăzi traiectoria viitorului pantofilor de performanță prin lansarea Futurecraft 3D, un pantof  de alergare inedit cu talpă printată 3D, care se ajustează perfect nevoii de amortizare al fiecărui picior în parte. Conceptul 3D face parte din “Seriile Futurecraft”, o inițiativă de viitor care plasează  îmbinarea unui produs open source și tehnicile de realizare manuală  în central designului pentru a propaga inovația în toate elementele producției.

Prin conceptul 3D, care asigură tuturor atleților o experiență  personalizată esențială, adidas a creat o combinație unică între material și procesul tehnologic. Această inovație va ridica standardele pantofilor de alergare la următorul nivel ferind suport personalizat fără precedent și amortizare la fiecare mișcare, ajutând astfel atleții să aibă cele mai bune rezultate. .

Imaginează-ți că mergi într-un magazin adidas, alergi pe banda de alergare și îți poți achiziționa  imediat o pereche de pantofi de alergare printați 3D, aceasta este ambiția tălpii adidas printate 3D.

Sursa: eva.ro

Lasă un răspuns