MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Adriana Lima are statuie de ceara la Muzeul Madame Tussauds din New York

Top-modelul Adriana Lima a asistat, luni, la dezvelirea versiunii sale in ceara la Muzeul Madame Tussauds din New York, aceasta fiind pentru prima data cand un „inger” al casei de moda Victoria’s Secret este astfel onorat.
s560x316_Adriana_Lima

„Cand mi-au spus ca cei de la Madame Tussauds vor sa-mi faca o statuie din ceara, am fost socata”, a declarat Lima pentru revista Vogue, multumind apoi fanilor care au propus numele sau conducerii institutiei muzeale.

Luni, la New York, top-modelul in varsta de 34 de ani a asistat la dezvelirea copiei sale in ceara, care este imbracata intr-o tinuta cu care Lima a defilat, respectiv lenjerie intima cu portjartier de culoare rosie, scrie mediafax.ro.
Adriana Lima nu s-a putut de altfel abtine sa isi imbratiseze copia din ceara si chiar sa ii atinga bustul sexy.
In 2015, brazilianca Adriana Lima a ocupat locul al doilea in topul Forbes al celor mai bine platite top-modele din lume, cu venituri de 9 milioane de dolari obtinute in anul anterior.

Devenita celebra ca model al casei Victoria’s Secret, pentru care defileaza din 2002, Lima a fost imaginea unor companii precum Maybelline, Kia Motors, dar si pentru Super Bowl.

In perioada 2009 -2014, Lima a fost casatorita cu fostul jucator de baschet sarbMarko Jarić, cu care are doi copii.

Sursa: cultural.bzi.ro

Lasă un răspuns