MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Beyonce, în formă maximă! Uite cum te provoacă să-ţi lucrezi trupul – VIDEO

Beyonce îmbină utilul cu plăcutul, sportul şi afacerile. Artista îşi lansează o nouă colecţie de haine de fitness, numită Ivy Park. Linia vestimentară este dedicată în întregime articolelor de fitness pentru femei.

Ţinutele, body-uri, colanţi, costume de baie, bentiţe, tricouri, bluze,  jachete, vor fi puse în vânzare începând cu 14 aprilie. Între timp vedeta a filmat deja o reclamă îndrăzneazţă prin care doreşte să-şi promoveze linia vestimentară.

Cântăreaţa, care are o formă fizică de invidiat, apare dansând, înotând şi îmbinând exerciţiile fizice cu cele de gimnastică. În clipul publicitar, Beyonce îşi etalează silueta într-un costum de baie şi chiar apare alături de fiica ei, Blue Ivy, la o plimbare prin parc.

Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990, în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 20 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 17 în calitate de artistă solo. Din 2008 este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyoncé formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns