MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Beyonce va lansa o pereche de pantofi speciala!

Beyonce lucreaza cu unul dintre cei mai apreciati designeri de pantofi din lume pentru o pereche de incaltaminte cu totul speciala.
La cateva zile dupa ce a anuntat un deal cu TopShop, Beyonce intra cu picioarele – la propriu – in industria modei si lucreaza la propriul model de pantofi.
Beyonce devine regina absoluta- a muzicii si a unui brand impresionant din lume. Dupa deal-uri cu mai multe brand/uri de renume, Beyonce se va umple de bani dintr-un deal cu TopShop. Vor crea o noua linie speciala – TopShop Athletic – ce va produce un brand cu haine de strada -atletice si sportive.
Pe langa TopShop, Beyonce pregateste un model special de pantof cu Giuseppe Zanotti – vor lansa o linie de lux in cateva saptamani. Iata ce a declarat faimosul designer: „Lucrez la un pantof cu Beyonce acum” (a spus el aratand reporterului o schita pe telefon. Rezultatul final nu e vizibil, insa dupa cum arata schita, e vorba de un stiletto foarte-foarte subtire).
„Beyonce are idei foarte clare, stie foarte bine ce vrea. Si in plus faţă de alte vedete, ea are o voce incredibila. E incredibil de talentata si o dansatoare grozava. Sunt foarte putini oameni ca ea.Acum finalizez lucrul la pantof alaturi de stilistul ei. Iar la final Beyonce ne va spune ce ii place si ce nu ii place. Va fi un singur model de pantofi. – a concluzionat Zanotti.

Sursa: elle.ro

Lasă un răspuns