MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Bleumarin şi burgundiu la superlativ! Culorile care avantajează orice femeie!

Eşti pretenţioasă şi preferi doar o anumită paletă de culori atunci când vine vorba despre garderoba ta? Crezi că doar o anumită nuanţă te prinde, iar cu o rochie neagră nu dai greş niciodată? Indiferent dacă eşti blondă, brunetă sau roşcată, dacă ai ochii albaştri sau căprui, ori tenul tău este foarte deschis sau măsliniu, te poţi folosi oricând de două culori care avanteajează pe oricine. Care sunt ele? Bleumarin şi burgundiu.

Dacă din dressing-ul unei femei nu lipseşte aproape niciodată o rochie neagră, urmaşele Evei ar trebui să pună mare preţ şi pe alte piese. De exemplu, o pereche de pantaloni bleumarin te vor face să arăţi elegantă indiferent de anotimp, vară sau iarnă. Iar o bluză sau o rochie grena te pune în evidenţă indiferent de ce nunaţă de păr adopţi în 2015. Mai ales că Marsala, o nuanţă de de burgundiu mai stins, a fost desemnată culoarea anului!

Dacă vrei să-ţi concepi un outfit în bleumarin şi burgundiu te poţi inspira din galeria foto! Enjoy!

blue-navy-1 blue-navy-2 blue-navy-3

©NATIONAL PHOTO GROUP Rose McGowan Rose McGowan around town JobID: 120914R1 Non-Exclusive December 9th, 2014 Hollywood, CA NPG.com

blue-navy-5 blue-navy-6 burgundy-1 burgundy-2 burgundy-3 burgundy-4 burgundy-bun

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns