MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Bouchra Jarrar – noul designer al casei Lanvin

Bouchra Jarrar a fost numita noul director de creatie al casei de moda Lanvin. Aceasta va avea in atributii colectiile pentru femei ale brandului.

Jarrar isi va incepe activitatea chiar de luni, iar prima sa colectie pentru aceasta casa de moda va fi cea de primavara-vara 2017.

Designer-ul a declarat ca este onorata de sansa de a continua stilul Lanvin si de a-si extinde creatia cautand moduri noi de expirmare. Bouchra Jarrar a mai spus ca intentia sa este sa aduca casei Lanvin armonia si consistenta unei mode create pentru femei, a unei mode a timpului actual.

bouchra

Bouchra Jarrar si-a lansat propria casa de moda, care ii poarta numele, in anul 2010, si a mai detinut pozitii importante si la alte branduri, precum studio director la Balenciaga si director de creatie couture pentru Christian Lacroix.

Spre deosebire de Alber Elbaz, predecesorul sau, care s-a ocupat atat de linia masculina cat si de cea feminina, Jarrar va avea in atributii doar colectia feminina.

Michèle Huiban, directorul executiv al brandului, a declarat ca Bouchra Jarrar este un designer talentat si vizionar, iar din acest motiv este alegerea evidenta pentru Lanvin. Stilul sau atemporal se potriveste perfect cu valorile si principiile companiei fondate de Jeanne Lanvin acum mai mult de un secol.

Huiban a mai spus ca talentul lui Bouchra Jarrar, standardele sale inalte si maiestria sa in croiuri si texturi vor aduce un suflu de aer proaspat si modernitate casei Lanvin.

Sursa: .elle.ro

Lasă un răspuns