MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Cele mai indragite dive de street style: stii care sunt?

Moda strazii este un magnet irezistibil pentru orice fashionista cu resurse dornica de succes. Afla cine sunt femeile demne de urmat, care au reusit castigandu-si titlul de cele mai populare dive de street style si, uneori, chiar pe cel de fashion icon.
Exista o multime de femei celebre care te fac sa iti doresti sa le calci pe urme. Iar de cand moda strazii a devenit o ramura veritabila a industriei fashion, in randul acestor femei celebre si-au facut loc si divele de street style. Ai putea crede ca un astfel de titlu poate fi atribuit oricui. Cel putin oricui are destul timp si buget pentru a calatori, a se imbraca impecabil si aparea in fotografiile de street style de la toate Saptamanile Modei. In realitate lucrurile stau putin diferit.

Desi orice pasionata de moda cu resurse aspira sa devina un veritabil star de street style, numai cateva femei se bucura de aceasta distinctie. Cine sunt ele? Intr-o ordine aleatorie, ti le prezint pe cele mai hot 5 dive de street style care m-au cucerit definitiv.

1. Anna Dello Russo – consultant de creatie pentru Vogue Japonia
Moda strazii are un singur sinonim: Anna Dello Russo. Consultant de creatie si editor colaborator al revistei Vogue Japonia, Anna si-a castigat deja din plin, cu fiecare aparitie, titlul de fashion icon.

street-style-1-380x570

2. Miroslava Duma – blogger de moda si fost editor Harper’s Bazaar Rusia
Miroslava Duma este scriitoare freelance, fost editor al editiei rusesti Harper’s Bazaar si fondatoare a blogului de moda Buro 24/7. Adepta a stilului minimalist, a devenit o figura imporanta a fiecarei Saptamani a Modei.

street-style-2-380x570

3. Leandra Medine – blogger de moda
Fondatoare si autoare a blogului Man Repeller, Leandra Medine este una dintre cele mai indragite personalitati din industria modei. De catre profesionisti este adesea vazuta ca fiind mai mult decat o simpla bloggerita. Continutul pe care il genereaza este considerat unul de calitate si concureaza cu cel oferit de cele mai importante reviste de moda.

street-style-5-384x570

4. Chiara Ferragni – blogger de moda
Chiara Ferragani a inceput, ca multe alte fashioniste, prin a-si crea propriul blog de moda intitulat The Blonde Salad. A devenit apoi protagonista uneia dintre cele mai frumoase povesti de succes, fiind acum una dintre cele mai ascultate voci din moda internationala

street-style-3-380x570

5. Linda Tol – blogger de moda si stilist
Inainte sa isi lanseze propriul blog ce ii poarta numele, Linda Tol a lucrat ca fashion PR, apoi ca stilist. Look-ul androgin si tunsoarea inconfundabila au transformat-o, de-a lungul anilor, intr-o veritabila diva a modei strazii.

street-style-4-380x570

Sursa: andreearaicu.ro

 

Lasă un răspuns