MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: CHANEL CRUISE COLLECTION – UNA DINTRE CELE MAI APRECIATE LINII VESTIMENTARE!

Initiata la inceputul anilor 1920 de catre Gabrielle Chanel, linia de haine dedicata vacantelor la Biarritz a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate colectii de la casa de moda pariziana. Piesele vestimentare erau definite de o eleganta practica, concepute special pentru zilele petrecute pe yacht, la plaja sau in statiunile balneare.

Karl Lagerfeld a reusit sa reinventeze linia Cruise Collection in 1983, cand a devenit designerul casei de moda. Astfel, Cruise Collection nu se adreseaza doar femeilor ce pleaca in vacante luxoase, ci tuturor femeilor cosmopolite, care adora sa calatoreasca.

In ultimii ani, Cruise Collection s-a dezvoltat intens, devenind una dintre cele mai asteptate colectii de catre fashioniste si celebritati.

Pentru a reprezenta ideea centrala a acestei linii, prezentarile de moda Cruise Collection au avut loc in cele mai diverse si neasteptate locatii, printre care: piscina The Raleigh’s din Miami, plaja Lido din Venetia, cafeneaua Chez Sénéquier din Saint-Tropez sau Eden Roc din Cap d’Antibes, Bosquet des Trois Fontaines din gradinile Palatului de Versailles.

Chanel-Cruise-Collection

Chanel-Cruise-Collection-1

Chanel-Cruise-Collection-2

Chanel-Cruise-Collection-3

Chanel-Cruise-Collection-4

 

Keira-Knightley

Kristen-Stewart

Poppy-Delevingne1

Reese-Witherspoon

Rihanna

Sursa:elle.ro

Lasă un răspuns