MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Claudia Schiffer se apucă de design: Vedeta lansează o colecţie de tricotaje

La 45 de ani, vedeta mai are multe de spus în industria care a făcut-o celebră. Ea a realizat o linie de articole din caşmir a brandului de lux Tse, pe care o şi prezintă.
De vreme ce a crescut în lumea modei, unde şi-a construit o carieră excepţională, nu-i o surpriză faptul că se poate spune că top modelul german nu părăseşte această industrie şi se reprofilează în designer. Claudia Schiffer şi-a lansat noua colecţie, creată pentru Tse, un brand de lux specializat în ţesături, îndeosebi articole din caşmir.

298428l-640x0-w-821f3c9f

Linia prezentată de vedeta în vârstă de 45 de ani include 18 piese interesante, între care pulovere, cardigane şi fuste şic, relatează cotidianul englez Daily Mail.

„Încerc să aplic ceea ce am învăţat ca model de la cei mai uimitori designeri cu care am lucrat timp de peste 25 de ani. Am avut multe de învăţat, dar mi-am format şi propriile idei”, a declarat Claudia pentru ediţia britanică a revistei Vogue.
674241s
Modelul a explicat că a dorit să creeze haine ca şi cum le-ar face pentru garderoba sa, lucruri care să poată fi purtate în orice anotimp şi în orice tendinţă. Ea a spus că s-a distrat lucrând pentru brandul Tse. Colaborarea s-a derulat atât de bine, încât va urma şi o a doua colecţie, cât de curând, scrie Daily Mail.

Luna trecută, Claudia Schiffer a pozat pentru coperta ediţiei chiliene a revistei Harper’s Bazaar, după o lungă perioadă în care ea a fost o prezenţă discretă în presă.

La începutul anului, fostul supermodel a petrecut o vacanţă în Tirol, în vestul Austriei, împreună cu soţul ei, Matthew Vaughn, şi cei trei copii ai lor – Casper (12 ani), Clementine (10 ani) şi Cosima (trei ani).

624610s

Descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987 şi ajutată de compatriotul ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene.

Schiffer este căsătorită de opt ani cu britanicul Matthew Vaugh.

Matthew Vaughn, în vârstă de 40 de ani, a devenit cunoscut ca producător al filmului „Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, al prietenului său foarte apropiat regizorul Guy Ritchie. Şi-a făcut debutul ca regizor în 2004, cu „Prins la înghesuială/ Layer Cake”, în care a jucat Sienna Miller, şi apoi a regizat „Pulbere de stele/ Stardust” (2007).

Lasă un răspuns