MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Cum sa porti Marsala, culoarea anului 2015

Marsala, culoarea anului 2015, poarta numele unui vin special originar din zona Marsala – provincia Trapani a Siciliei. Marsala este o culoare deosebit de versatilă care poate fi folosită cu success atât în machiaj, în garderobă, în decoraţiuni interioare şi chiar şi în păr.
marsala-culoarea-pantone-2015
În cazul în care nu vrei să optezi doar pentru această culoare din cap până în picioare, încearcă să o asortezi cu o culoare neutră ca negru sau bleumarin. Sau poţi să o accesorizezi cu un element în culoare complementară cum ar fi bej sau galben muştar.
Şi la capitolul machiaj avem unde de unde să alegem. Astfel, pentru seară poţi folosi rujul intens marsala cu textură mată, în cazul în care optăm pentru această nuanţă de ruj obrajii pot fi conturaţi discret cu o nuanţă asemănătoare. În acest caz, obligatoriu, ochii trebuie să fie machiaţi cât mai natural.

ce-culoare-se-poarta-2015-marsala
Pentru un machiaj dramatic, o variantă marsala smokie-eyes poate să te scoată din anonimat la orice petrecere. Asortează-l cu un gloss roz pal şi eşti gata de party! Deci ai inteles: atunci când pui accentul pe ochi laşi buzele nude şi invers, dacă alegi culori stridente de ruj, laşi ochii uşor machiaţi!

marsala-culoarea-anului-201509871
Iar pentru ca ţinuta ta să fie desăvârşită, cu o pereche de rame de ochelari supradimensionate în culoarea marsala, vei întoarce cu siguranţă capetele primavara aceatsa!
Be fashion, be trandy, be cool!

Lasă un răspuns