MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Cum porţi trend-urile primăverii la birou

Cu câteva trucuri ingenioase, poţi transforma până şi cele mai complicat de purtat trend-uri ale sezonului în ţinute potrivite pentru birou. 

Câteva dintre fashion bloggeriţele noastre favorite – Vanessa Hong, Margaret Zhang, Chiara Ferragni, Kristina Bazan, ilustrează superb versiuni office-approved ale celor mai cool tendinţe ale primăverii:

>> Jeanşii evazaţi

vanessa-hong

Poate nu tocmai potriviţi în ziua în care ai programată o şedinţă, jeanşii evazaţi se încadrează însă perfect în registrul Casual Friday. Poartă-i cu pantofi cu toc, pentru a echilibra look-ul şi a asigura iluzia unor picioare zvelte şi interminabile. Alătură un pullover pe gât şi o geantă încăpătoare cu aer minimalist. Lasă-te inspirată de ţinuta adoptată de Vanessa Hong (The Haute Pursuit) pe străzile Parisului pe durata celei mai recente Fashion Week.

>> Pantalonii stil culotte

margaret-zhang

Pantalonii stil culotte sunt unul dintre cele mai hot trend-uri ale momentului, fiind star-urile instantaneelor de street style din toate marile capitale ale modei. De ce nu i-ai purta aşadar şi la birou? Asortează-i unor sandale cu toc pentru a alungi optic picioarele, şi unui tricou simplu introdus nonşalant în talie. Margaret Zhang (Shine By Three) este un exemplu demn de urmat în ţinuta sa punctată de pete de culoare vesele.

>> Pielea întoarsă

chiara-ferragni

Pielea întoarsă nu echivalează exclusiv cu un look Wild Wild West – în doze mici, poate fi extrem de potrivită pentru un outfit de birou. Ia exemplu de la Chiara Ferragni (The Blonde Salad) şi încearcă un tricou din piele întoarsă, alături de o pereche de pantaloni beige până la gleznă (un alt trend proeminent al acestei primăveri) + o jachetă în aceeaşi familie cromatică.

>> Pasteluri

kristina-bazan

Un trend recurent al fiecărei primăveri, pastelurile vor rămâne mereu în vogă în sezonul în care suntem gata să punem deoparte (cel puţin pentru o perioadă) hainele în tonuri sobre. Nu te sfii să schimbi costumul negru de business cu unul într-o nuanţă dulce de primăvară (puncte bonus dacă îndrăzneşti să mergi un pas mai departe, înlocuind de asemenea accesoriile şi cămaşă albă clasică cu o versiuni în tonuri pastel!). Inspiră-te din outfit-ul Kristinei Bazan (Kayture), care a ales nuanţe pudrate de bleu şi roz.

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns