MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: De sarbatori Katy Perry te indeamna sa porti tinute cat mai accesibile

Katy Perry este imaginea campaniei H&M de sarbatori, a carei atmosfera evidentiaza stilul plin de fantezie si veselie al artistei. H&M a dezvaluit de curand primele imagini de presa si, odata cu acestea, si cateva dintre piesele cheie ale colectiei. Realizat de Jonas Akerlund, spotul publicitar a fost  difuzat astazi, 23 noiembrie si il poti urmari mai jos:

In cadrul videoclipului, Katy Perry interpreteaza rolul unei zane care da viata unor personaje fantastice, de la oameni de turta dulce la ursi uriasi si cadouri supradimensionate pe role. Imaginile dinamice sunt insotite de ritmurile piesei „Every Day Is A Holiday”, ce a fost compusa de Perry si produsa de Duke Dumont.

crush

 

“A fost o atmosfera de sarbatoare in timpul realizarii spotului produs de Jonas Akerlund pentru aceasta campanie; totodata mi-au placut si hainele din colectie, in special puloverul imprimat cu mesajul <Elfie Selfie>. H&M a facut parte din evolutia stilului meu inca de la varsta de 13 ani, cand am inceput sa includ in garderoba mea vintage, piese vestimentare haioase, la un pret accesibil. Sunt nerabdatoare sa impartasesc cu fiecare dintre voi stralucirea si magia acestei colectii de sarbatoare,” spune Katy Perry.

Katy-Perry-637x570 tinute-de-sarbatori-hm-682x570

Sursa: petocuri.ro

Lasă un răspuns