MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Geanta Chanel Girl tocmai s-a lansat. Rihanna o adora!

Noua geanta Chanel Girl este inspirata de legendarul sacou lansat de Mademoiselle Coco in anii ’50. Design-ul include toate elementele lui definitorii: funde, mansete, impletituri, guler, nasturi, buzunare… Dar oare acest model va deveni la fel de celebru printre fashioniste?
La scurta vreme de la lansarea noilor colectii de la Paris Fashion Week 2015, Rihanna a fost surprinsa la brat cu noua geanta Chanel Girl.

geanta-chanel

geanta-chanel-girl-2015

“Exista unele lucruri care nu se vor demoda nicicand: o pereche de blugi, o camasa alba si un sacou Chanel”, spune designerul Karl Lagerfeld care preconizeaza ca noua geanta va face, la randul ei, istorie.

Chanel Girl reproduce intocmai detaliile specifice clasicei jachete, in miniatura. Sunt pastrate fundele, mansetele, impletiturile, gulerul, nasturii si buzinarele, practic toate detaliile cheie care ne reamintesc de sacoul Chanel.

„E ca un sacou, poti sa-i faci nod si sa o porti cum doresti: atarnata intr-o parte pe sold, in jurul gatului, pe spate, oriunde”, explica designerul Karl Lagerfeld.

Pentru ca se poate purta intr-o multime de feluri, noua geanta Chanel se muleaza pe nevoile fiecarei persoane in parte, oferind libertate de miscare.

 

 

 

Lasă un răspuns