MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Graţie şi durere: Pantofii stiletto folosiţi drept arme albe! Sute de persoane, atacate violent

Relaţia dintre o femeie şi pantofii săi este întotdeauna deosebită. Pantofii sunt adesea elementul definitoriu al ţinutei, care te poate urca pe culmile admiraţiei, te pot face seducătoare sau te pot ajuta să “cucereşti lumea”.

Printre preferaţii femeilor din toate timpurile suntpantofii stiletto Unul dintre cele mai seducătoare tipuri de încălţăminte, pantofii stiletto se caracterizează printr-un toc “ascuţit”, adesea conic, extrem de subţire spre vârf. Tocul cui, caracteristic pantofilor stiletto, are undeva între 9-12 cm.

Pantofi criminali

Totuşi, aceste articole de încâlţăminte sunt utilizate şi în alte scopuri, în afară de modă. Astfel. în ultimii ani, agenţii de poliţie din Marea Britanie s-au confruntat cu numeroase cazuri de atacuri violente ce au avut în prim plan un element comun: pantofii stiletto. Pare a fi o armă neobişnuită, însă forţele de ordine au dezvăluit că s-au ocupat de sute de astfel de incidente în care femeile utilizează aceşti pantofi cu toc ascuţit pentru a ataca virulent persoanele cu care intră în conflict, potrivit telegraph.co.uk.

Tocurile înguste, subţiri şi de cele mai multe ori întărite cu metal pot deveni o armă extrem de periculoasă ce provoacă vătămări corporale grave precum: vânătăi, tăieturi adânci şi chiar pierderea vederii.

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns