MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Gwen Stefani a lansat o colecţie vestimentară neobişnuită

Cântăreaţa americană Gwen Stefani s-a asociat cu managerii lanţului de magazine Petco pentru a lansa o colecţie de creaţii vestimentare destinate animalelor de companie.

Noua colecţie va include jucării pentru câini, articole vestimentare pentru animale din diverse specii şi rase, accesorii vestimentare, dar şi pălăriuţe. Întreaga colecţie se inspiră din linia vestimentară Harajuku Lovers, lansată de Gwen Stefani în 2005.

În ciuda succesului de care se bucură deja în industria modei graţie brandului ei vestimentar, Gwen Stefani spune că i-a fost destul de dificil să îi convingă pe managerii de la Petco în legătură cu şansele de succes pe care le are o linie vestimentară pentru animale de companie.

„Am vrut să fac această colecţie de atât de multă vreme, deoarece oamenii cu care lucrez şi pe care îi iubesc foarte tare doreau cu disperare ca eu să lansez o linie de jucării şi hăinuţe pentru câini şi alte articole de felul acesta. Însă a fost foarte greu – a trebuit să îi hărţuiesc pentru a-i convinge să mă lase să fac acest lucru. Însă am reuşit, iar acum colecţia a fost lansată şi suntem cu toţii entuziasmaţi”, a declarat vedeta americană.

Noua colecţie, lansată oficial pe 7 noiembrie, se intitulează Harajuku Lovers Pets şi include 20 de articole al căror design are legătură cu anii de început petrecuţi de Gwen Stefani alături de trupa No Doubt.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără „Just a Girl” şi „Don’t Speak”. Cel mai recent album solo al cântăreţei datează din 2006, când vedeta a lansat materialul discografic „The Sweet Escape”.

Gwen Stefani este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu liniile vestimentare L.A.M.B. şi Harajuku Lovers.

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns