MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Inspira-te din stilul femeilor din New York. Poarta haine multicolore si multiculturale!

Pentru primavara acestui an designerul Donna Karan ne propune prin linia young DKNY, o colectie “multi-colorata, multi-culturala si multi-tasking”, intitulata New York Nation. Ca de obicei, ea a avut ca sursă de inspiratie inepuizabilă- orasul New York.
Donna Karan a fost mereu interesata de influenta costumelor tribale asupra modei, aducând prin acestea culorile si imprimeurile din câmpiile Africii in New York, balansând perfect aceste doua “curente vestimentare” total opuse.

Ea a combinat culorile tari si energice de oranj, galben neon, turcoaz si albastru „supersonic” (pe care le-a numit “un mozaic vibrant de nuante”) cu printuri caleidoscopice intr-un joc cromatic de alb si negru, cu linii micro si macro, specifice echipamentului de rugby. Designerul a mizat pe efectul juxta-punerii de lungimi si al asocierilor neasteptate de volume, mixand piese vestimentare couture cu haine sporty-chic, obtinand tinute stratificate cu un efect vizual spectaculos.

Croielile sunt când strâmte, urmărind linia corpului, cand fluide si relaxate, osciland intre sporty si casual. Rochiile si fustele cu printurile geometrice si tribale, piesele laser-cut, topurile cropuite, fustele peste genunchi si jachetele bomber -sunt vedetele acestei colectii care mizeaza pe stil si functionalitate. Evident, tusa finala este data de sneakersii colorati si pantofii sport cu platforma care completeaza inedit acest stil New Yorkez ce combina etnicul si tehnologia!

dkny_1

DKNY_spring_summer_2015_collection_New_York_Fashion_Week3

DKNY-new-spring-summer-collection-2015-at-New-York-Fashion-Week-2

DKNY-new-spring-summer-collection-2015-at-New-York-Fashion-Week-5

DKNY-via-fashionisers

Sursa: eva.ro

 

 

Lasă un răspuns