MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: KANYE WEST, CONTROVERSA LA SAPTAMANA MODEI LA NEW YORK!

Se pare ca tot ce fac Kanye West si faimoasa-i sotie, Kim Kardashian, este condimentat de zvonuri si controverse! Astfel, nici intentia sa de a-si prezenta o noua colectie la Saptamana Modei la New York nu a fost lipsita de incidente.

Anuntul lui Kanye West prin care si-a declarat intentia de a-si prezenta colectia Yeezy Season 2 la Saptamana Modei de la New York a reusit sa supere persoane implicate in acest eveniment.

785b895d943046806e3406717b4962a7

 

Anne Bowen si Naeem Khan sunt doar doua dintre persoanele pe care Kanye West a reusit sa le incomodeze, deoarece show-ul sau, anuntat in ultima clipa, s-a suprapus cu prezentarile de moda ale celor doi designeri.

„Ne-am pregatit timp de un an de acest eveniment, lucru care ne-a luat timp, bani si efort. Data show-ului nostru a fost stabilita acum cateva luni si am parcurs toti pasii necesari conforma regulamentului. Am aflat de de cizia lui Kanye cu o zi inaintea prezentarii de moda si este incorect. El realizeaza ca statutul de vedeta ii permite asemenea miscari, insa noi am depus suflet si efort„, a marturisit Anne Bowen, care a trebuit sa reprogrameze data prezentarii sale pentru colectia Nomad VII by Anne Bowen.

Designer-ul a depus o plangere la CFDA in urma incidentului.

Colectia Yeezy Season 2, semnata de Kanye West a urmat aceleasi idei ca si Season 1:hanorace, leggings, cizme si tinute monocrome. Show-ul a inceput cu defilarea unor modele albe, imbracate in piese de culoare bej, iar pe masura ce progresa, nuanta pielii celor care defilau si a hainelor prezentate devenea tot mai inchisa, ajungand pana la culoarea neagra.O calitate interesanta a pieselor din aceasta colectie este ca acestea sunt unisex.

 

0916-primary-kanye-west-yeezy-season-2-photos-launch-1200x630

488590914_40012963

kanye-west-yeezy-season-2-fashion-show-event-recap-000

New-York-Fashion-Week-Yeezy-Spring-2016-Collection-Celebrities-3

repr6

yeezy8

6e53c-9

 

Lasă un răspuns