MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: KATE MOSS SI CARA DELEVINGNE – NOUA IMAGINE MANGO!

Doua dintre cele mai iconice modele ale momentului, Kate Moss si Cara Delevingne, sunt noua imagine Mango.Cele doua britanice vor promova colectia de Toamna-Iarna 2015 a brand-ului spaniol.

Pentru Kate aceasta nu este prima colaborare cu Mango, modelul servindu-le drept imagine in 2011 si 2012. Cea care s-a impus drept unul dintre cele mai apreciate modele a ultimilor 25 de ani s-a declarat incantata sa colaboreze din nou cu acestia.

Cara Delevingne a fost numita urmasa celebrei Kate Moss, iar colaborarea cu aceasta la crearea campaniei Mango de Toamna-Iarna 2015 a reprezentat o adevarata onoare. „Sa o am pe Kate Moss drept partner in crime a fost ideal! Suntem o combinatie letala!”, a marturisit Cara.

Sedinta foto a avut loc la Toronto, in timpul lunii mai. Imaginile si filmul de promovare a colectiei au fost produse de cuplul de fotografi Inez&Vinoodh.

Intreaga campanie de promovare a colectiei de toamna-iarna 2015 va fi lansata in luna septembrie, scopul acesteia fiind sa aduca o nota de prospetime cu ajutorul hatag-ului#somethingincommon.

Sursa: Elle.ro

Lasă un răspuns