MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Kate Moss si Victoria Beckham, într-un film inspirat din serialul „Absolutely Fabulous”.

Top-modelul britanic Kate Moss si Victoria Beckham vor juca într-un lungmetraj ce va avea la bază serialul de comedie „Absolut fabulos/ Absolutely Fabulous”, a anunţat Jennifer Saunders, creatoarea, scenarista şi una dintre protagonistele îndrăgitului show TV, informează contactmusic.com.

Actrita care a interpretat personajul Edina Monsoon în acest serial britanic a dezvăluit pentru tabloidul Daily Mirror faptul că modelul Kate Moss va apărea „cu siguranţă” în acest lungmetraj. Filmările pentru noul proiect cinematografic vor debuta luna viitoare, la Săptămâna Modei de la Londra.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, în noul film, personajul jucat de Jennifer Saunders, alături de celălalt personaj feminin principal, Patsy Stone – interpretată de Joanna Lumley -, va defila pe podiumul de prezentare a unei colecţii de modă, la fel cum au procedat actorii Ben Stiller şi Owen Wilson, în debutul Săptămânii Modei de la Paris, în luna martie, în cadrul campaniei de promovare a filmului de comedie „Zoolander 2”.

„Pot să vă confirm faptul că modelul Kate Moss va primi un rol în noul film. Nu am decis încă dacă va fi un rol care implică şi replici, dar va fi cu siguranţă prezentă în film. Ea e o mare admiratoare a serialului nostru şi suntem prietene bune. Aşadar, ţinând cont şi de faptul că ea este un model extraordinar, nu a fost deloc o alegere grea”, a spus Jennifer Saunders.

„Vom avea şi puţin din Spice Girls, graţie prezenţei în film a Emmei Bunton şi a lui Lulu. Încă mai lucrez la scenariu. Tocmai am primit undă verde din partea producătorilor. Încerc să nu exagerez lucrurile”, a adăugat vedeta britanică.

Potrivit presei internaţionale, din distribuţia noului proiect cinematografic vor mai face parte Victoria Beckham şi designerul de interior Kelly Hoppen.

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns