MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Luc Besson, proiect inedit pentru designeri

Luc Besson a lansat o competiţie destinată designerilor din toată lumea, artiştilor în curs de afirmare, designerilor de modă şi de costume pentru a participa creativ la crearea de costume care vor fi folosite în următorul său proiect.

VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE este un SF în care deja şi-au anunţat apariţia Cara Delevigne, supermodel internaţional şi actriţă în ascensiune, şi Dane DeHaan, faimos pentru rolul din serialul TV “True Blood”, care vor fi protagoniştii, Laureline şi Valerian, dar şi superstarul internaţional Rhianna şi Clive Owen.

Cei interesati de acest proiect sunt rugaţi să trimită schiţele pentru un costum care va fi purtat de oameni, extratereştri, umanoizi şi alte creaturi intergalactice într-o scenă care va avea loc la un cocktail political amplasat la bordul staţiei spaţiale Alpha în anul 2580. Vor fi alese creaţiile a 20 de artişti, selectate de un juriu format din Luc Besson, Joe Zee, editor-şef Yahoo Style, şi Olivier Bériot, creator de costume pentru acest film.

Premiile constau în 1000 de dolari şi şansa ca ţinutele câştigătoare să fie purtate de actorii din film.

Termenul limită de înscriere este 27 noiembrie 2015.

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns