MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare

Modelul britanic Naomi Campbell a primit o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare, după ce, în august 2009, a atacat un paparazzo care încerca să o fotografieze împreună cu fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin.

Modelul în vârstă de 45 de ani a fost găsită vinovată de o instanţă din Sicilia, pentru atac asupra lui Gaetano Di Giovanni, cel care s-a ales cu o zgârietură la nivelul ochilor, după ce Campbell l-a lovit cu geanta, informează site-ul femalefirst.co.uk.

Se pare că Naomi Campbell a încercat, prin avocatul său, Guido Carlo Alleva, să oprească acest proces, invocând faptul că legea s-a schimbat, din 2009.

Deşi starul ajunsese la o înţelegere cu fotograful, iar acesta îşi retrăsese acuzaţiile, judecătorul Francesco Massara a dispus ca procesul să continue, din cauza acuzaţiilor grave, potrivit agenţiei de presă Ansa.

, , 16, July 2015.- Naomi Campbell makes her apperance in La Perla Measure Atelier campaign ©DJ /  TPC - 16/07/15 *Hands out pics*
, , 16, July 2015.-
Naomi Campbell makes her apperance in La Perla Measure Atelier campaign
©DJ / TPC – 16/07/15 *Hands out pics*

Aceasta nu este pentru prima dată când Naomi Campbell este implicată în incidente de acest fel, ea are în spate un şir lung de probleme cauzate de temperamentul vulcanic, fiind acuzată de multe ori de agresiune de fostele ei angajate şi asistente. În 2008, top-modelul britanic şi-a recunoscut vinovăţia după ce a agresat doi poliţişti, într-un incident în urma căruia modelul a primit, pe viaţă, interdicţia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.

Sursa: Mediafax

 

Lasă un răspuns