MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Naomi Campbell va avea propriul reality-show

Fotomodelul Naomi Campbell va avea propriul reality-show ce va fi difuzat pe Yahoo! Screen, serviciul de streaming al companiei, a anunțat șeful Yahoo Style, Joe Zee.
„I Am Naomi” se va întitula emisiunea difuzată pe Yahoo Screen, ce va prezenta îndeaproape viața celebrului fotomodel de 44 de ani care „își petrece timpul în compania unora dintre cei mai influenți și puternici oameni din lume”,

„Naomi este imprevizibilă și spontană a declarat Joe Zee în publicația Fashionista.

„Cea mai interesantă parte în ce o privește pe Naomi este că foarte multă lume nu știe cât de isterică este. Ați mai văzut-o la televizor și este mereu amuzantă și foarte implicată”, a mai declarat Joe Zee, adăugând că Naomi Campbell este îndrăgită de foarte mulți oameni din diferite domenii.

„A interacționat recent cu Hillary Clinton, o cunoaște pe Oprah Winfrey, iar Justin Bieber este aproape obsedat de ea”, a mai spus Joe Zee despre Naomi Campbell, cunoscută pentru colaborările sale cu numeroși designeri celebri .

Fotomodelul britanic interpretează în prezent rolul unui judecător în spectacolul de televiziune „The Face”, competiție de modelling, și joacă rolul Camilla Marks în serialul de televiziune „Empire”.

Lasă un răspuns