MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: O colecţie cu sex-appeal şi Georgia May Jagger în prim-plan .

Colecţia gândită de Georgia May Jagger pentru Reserved este acum în magazine. Linia vestimentară exclusivistă, ce poartă amprenta fiicei solistului celebrei trupe Rolling Stones, a fost descrisă de model, ca fiind una practică, compusă din piese frumoase, ready-to-wear, care îi reflectă stilul vestimentar propriu.

Georgia-May-Jagger-toamna-iarna-2015
Pregătirea colecţiei a durat mai multe luni – pe parcursul întregului proces al creaţiei, nu au fost făcute doar schiţe şi mostre, ci şi o şedinţa foto aparte – reclamă promoţională a campaniei, ce o are în prim plan pe Georgia şi un clip cu scene de la filmări, realizat special pentru acest eveniment. Piesele colecţiei mi se par perfecte pentru fashionistele care-şi doresc un look sexy, dar şi sofisticat . Reserved este primul brand care colaborează cu Georgia May Jagger în calitate de designer.

Georgia-May-Jagger-campanie-Reserved

Modelul apare în reclame promoţionale ale brandului încă din 2013. În sezonul primăvară/vara 2015, Georgia a realizat campania Reserved alături de mama sa, Jerry Hall, şi de sora sa, Lizzy Jagger.

Lasă un răspuns