MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: O nouă pasiune: Ray-Ban Clubmaster cu ramă din lemn

Te numeri printre fanele ochelarilor de soare Ray-Ban Clubmaster? Printre modelele pentru toamna/iarnă 2015/2016 a apărut o versiune neobişnuită . Ramă lor este din lemn şi designul lor combină look-ul vintage cu spiritul contemporan.

ray-ban-clubmaster-rama-lemn-e1435829076200
După Wayfarer şi Aviator, Ray-Ban a introdus în 1986 modelul Clubmaster, acei ochelari de soare a căror ramă înconjoară doar pe jumătate lentilă. Ei au intrat în scurt timp pe locul trei în topul celor mai bine vânduţi ochelari în anii ’80. Iar pentru sezonul care urmează i-au reinventat. Este pentru prima dată când Ray-Ban apelează la această inovaţie care poate că pare nu tocmai practică la prima vedere. Însă trebuie să reţineţi că interiorul ramei este căptuşit cu cauciuc pentru că ochelarii de soare să fie confortabili, flexibili şi rezistenţi.
Noul model de Ray-Ban Clubmaster este disponibil în trei versiuni: cu ramă din lemn de arţar, cauciuc şi lentile maro, din lemn de cireş cu cauciuc albastru şi lentile gri-albastru, şi din lemn de alun cu caciuc şi lentile verzi. Îi găseşti la preţul de 300 de dolari.

Sursa: andrearaicu.ro

Lasă un răspuns