MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Peter Dundas, noul director creativ de la Cavalli

Fostul director de creaţie al casei de modă Emilio Pucci vine, din sezonul următor, la cârma departamentului de design Roberto Cavalli.

Deşi primăvara aceasta părea să nu aducă prea multe suprize pe scena modei internaţionale, ieri, Peter Dundas, directorul de creaţie al casei Emilio Pucci, a anunţat că va părăsi acest post în favoarea jobului de director de design la Roberto Cavalli.

„Acest loc a fost ca o a doua casă pentru mine”, spune Dundas despre casa de modă Emilio Pucci, unde a lucrat din 2002 până în 2005. „Şi e o onoare pentru mine să lucrez de acum încolo în lumea fascinantă a creaţiilor ce poartă numele Roberto Cavalli. Sunt foarte încântat de oportunităţile pe care le voi avea aici şi de posibilităţile de a realiza noi creaţii interesante”, continuă el.

„L-am ales pe Dundas pentru că avem încrederea că va reuşi să continue designul glam, sexy şi să combine materialele inovatoare cu patternurile tradiţionale ale casei”, spun Eva şi Roberto Cavalli.

Dundas a studiat la Parsons, în New York, şi a fost din 1992 asistentul lui Jean Paul Gaultier în Paris. După opt ani, s-a mutat la Christian Lacroix, apoi a lucrat pentru Emanuel Ungaro şi Emilio Pucci. Dundas şi-a prezentat ultima pentru colecţie la Emilio Pucci luna trecută, la Milano, şi îi vom vedea primele piese pentru Cavalli în septembrie.

Lasă un răspuns