MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Prima campanie de moda lansata pe Snapchat!

Burberry a devenit primul brand de modă internaţional care a filmat şi transmis realizarea unei campanii de modă, live, pe platforma Snapchat.

Astfel, casa de modă britanică a oferit publicului o perspectiva inovativă şi fără precedent asupra colecţiei de primăvară-vara 2016.

Toate imaginile din campania de anul viitor a casei de modă britanice au fost prezente pe platforma Snapchat timp de 24 de ore, oferind consumatorilor de modă din toată lumea un preview al campaniei de primăvară, ce va fi lansată oficial pe dată de 6 ianuarie 2016.

Burberry-creates-live-Snapchat-Campaign-660x400

Fotografiată sub coordonarea creativă a lui Christopher Bailey, campania conţine „Snaps” capturate de Mario Testino (fotograf cu care casă de modă Burberry a dezvoltat de-a lungul timpului o colaborare de lungă durata) exclusiv pentru platforma Snapchat, dar şi un video de “making of” al campaniei, realizat în studioul din Londra.

Burberry-creates-live-Snapchat-Campaig_001

Totodată, utilizatorii platformei Snapchat au aflat şi care sunt o parte dintre noii protagonişti ai campaniei: Hayett Belarbi McCarthy, Misha Hart, Ruth Bell, May Bell, Eliza Fairbanks, Liam Gardner şi Louie Johnson.

Sursa: cosmopolitan.ro

Lasă un răspuns