MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Printuri ciudate care le fascinează pe vedete. Ţie îţi plac?

Betty Boop, un personaj de desene animate creat în anul 1930, foarte popular în Statele Unite, este noua obsesie a starurilor de peste Ocean. Ţinutele cu imprimeuri care o înfăţişează pe domnişoara cu capul mare şi păr cârlionţat sunt un adevărat trend printre vedete. Miley Cyrus, care ne-a obişnuit cu ţinutele sale extravagante şi gesturile menite să atragă atenţia tuturor, a reuşit iar să iasă în evidenţă. Actriţa şi cântăreaţa a purtat un jumpsuit, un costum mulat pe corp, foarte colorat, care o înfăţişează pe Betty Boop. Şi sora mai mare a lui Kim Kardashian, Kourtney, a purtat o rochie foarte colorată, cu acelaşi tip de imprimeu. Cântăreaţa britanică Jessie J a purtat o pereche de pantaloni cu acest imprimeu, iar actiţa Demi Lovato a ales o jachetă cu un detaliu sub forma celebrei Betty Boop.
163884l
Imprimeurile de inspiraţie religioasă
Picturile murale din bisericile creştin-ortodoxe au ajuns la rândul lor motive de inspiraţie pentru starurile de Hollywood. Vedetele poartă rochii şi tricouri cu imprimeuri care reprezintă icoane, picturi bisericeşti sau mozaicuri din catedrale celebre. Katy Perry este cea care a dat tonul acestui trend, fiind urmată rapid de Vanessa Hudgens, Rita Ora sau Ciara.
333926l
Imprimeurile cu mâncare
Gogoşi americane, pizza sau hot-dog? Nu este un meniu, ci câteva dintre preparatele care şi-au făcut loc în garderoba vedetelor, sub formă de imprimeuri. Costumul cu print pizza salami a fost purtat de supermodelul Cara Delevingne, de cântăreaţa Katy Perry dar, bineînţeles, şi de Miley Cyrus. Cântăreaţa britanică Rita Ora este fan brânză. Vedeta a purtat două rochii diferite, ambele decorate cu desene sub formă de brânză.
359034l
38aabd6eb67368df8891917e816ab03e73932179
1407352303_katy-perry-rita-ora-350
Rita-Ora-Lady-Gaga-Beyonce-467
Sursa: eva.ro

Lasă un răspuns