MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Putere, sex-appeal şi stil: Beyonce, pictorial fierbinte în Vogue

Beyonce a pozat într-o superbă rochie din dantelă care îi scoate în evidenţă formele. Imaginile au fost realizate de celebrul fotograf Mario Testino.

Imaginile vor apărea în catalogul de modă Vogue, care va fi lansat în luna septembrie. Cântăreaţa americană în vârstă de 33 de ani arată superb într-o rochie neagră din dantelă, foarte sexy, pe sub care se poate vedea uşor că nu poartă lenjerie intimă.

189194l-640x0-w-8054150b

Cu formele ei generoase mai evidente ca oricând, Beyonce şi-a folosit din plin toate atuurile ei seducătoare. Un astfel de element este părul ud, care îi subliniază sex-appeal-ul. Folosind la perfecţie decorul şi unghiurile pentru a exploata liniile ondulate ale siluetei sale, fotograful Mario Testino a reuşit să obţină un amestec original de forţă, sex-appeal şi stil.

Cu o carieră muzicală de succes, Beyonce demonstrează prin acest pictorial că poate activa fără probleme ca model, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Pentru copertă, editorii de la Vogue au ales o fotografie în care Beyonce poartă o rochie din dantelă roz, cu motive florale. „Doar B Beyonce şi arta dominaţiei globale”, este titlul care promovează materialul.

958394s (1)

În articolul care va fi disponibil în Statele Unite începând din 23 august sunt prezentate influenţa puternică pe care artista o are asupra generaţiei sale şi impactul ei cultural. Câţiva designeri importanţi au explicat de ce Beyonce este un star uriaş. „Cuvântul <<divă>> este folosit pentru prea multe femei de succes şi care adesea au reputaţia de a fi dificile, dar ea emană şarm şi o calitate adorabilă”, a spus Marc Jacobs. „Şarmul ri transcede formele de artă, genurile şi generaţiile”, a spus, la rândul ei, creatoarea britanică de modă Stella McCartney.

307231s

Deşi se bucură de o carieră muzicală excepţională sau poate tocmai de aceea, Beyonce nu este ferită de neplăceri.

Ea este acuzată că a plagiat melodia „XO” şi a fost dată în judecată de artistul Ahmad Javon Lane, care îi cere daune de 7 milioane de dolari, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Ahmad Javon Lane, care este backing vocal, spune că a scris un cântec intitulat „XOXO”, pe care l-a prezentat apoi cântăreţei Chrissy Collins, în prezent backing vocal al lui Beyoncé.

Totodată, Ahmad Javon Lane a dat-o în judecată pe Beyoncé, compania sa Parkwood Entertainment şi Columbia Records şi cere despăgubiri de 7 milioane de dolari.

În documentele depuse în instanţă, Beyoncé a negat toate acuzaţiile care îi sunt aduse, potrivit Radar Online.

Beyoncé a mai spus că Ahmad nu a depus la dosar documente din care să rezulte că deţine drepturile de proprietate intelectuală pentru respectiva melodie şi a cerut, totodată, instanţei să respingă solicitarea acestuia privind daunele de 7 milioane de dolari.

Beyoncé Knowles, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume.

În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”.

Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 14 în calitate de artistă solo., notează Mediafax-

Din 2008 este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyoncé formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Sursa: eva.ro

Lasă un răspuns