MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Rita Ora e model si designer pentru noua colectie Adidas Originals

La doar 24 de ani, Rita Ora a reusit sa devina una dintre cele mai cool superstaruri din muzica. Si asta nu e tot! Ea este un model de stil pentru fashionistele contemporane care ii urmaresc indeaproape aparitiile nonconformiste.

Pasiunea ei pentru moda se vede si in noua colectie Adidas, pentru care a lucrat ca model si designer. Linia ce poarta semnatura vedetei va fi lansata din 1 mai peste tot in lume.

noua-colectie-adidas noua-colectie-adidas-rita-ora

Brandul Adidas este recunoscut atat pentru calitatea si designul inovator al pieselor sport, cat si pentru parteneriatele sale cu designeri celebri si cu unele dintre cele mai in voga staruri ale momentului. Sunt notorii liniile create de Stella McCartney, Jeremy Scott, Nicky Minaj, Pharell, rapperul Big Sean sau baschetbalistul Derrick Rose.

Prin intermediul recentei colaborari cu artista Rita Ora pentru noua colectie Adidas, celebrul brand de echipament sportiv si streetwear doreste sa-si motiveze fanii si sa impartaseasca valorile esentiale ale brandului: creativitatea si originalitatea.

 

Lasă un răspuns