MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Sam Smith, colaboreaza cu Balenciaga!

Cântărețul a făcut echipă cu stiliștii de la Balenciaga pentru a crea o colecție de îmbrăcăminte pentru sezonul toamnă-iarnă , potrivit contactmusic.com. Sam Smith își extinde talentul în lumea modei anunțând că va crea propria linie vestimentară.

Câștigătorul a numeroase trofee, în cadrul premiilor Grammy și Brit, a dezvăluit că va colabora cu designerii de la Balenciaga, postând știrea pe contul său de Instagram prin intermediul unui video, miercuri seara (15 iulie). Clipul cu o durată scurtă indică faptul că artistul, în vârstă de 23 de ani, nu doar va prezenta îmbrăcămintea, ci va fi implicat activ în procesul de creație.

Videoclipul îl înfățișează pe Sam mergând încet spre camera de filmat purtând ochelari și având coafura bine-cunoscută. El s-a adresat fanilor: ˝Doamnelor și domnilor. A venit vremea pentru prima mea colaborare cu o casă de modă. Sunteți pregătiți? Sunt foarte onorat și în extaz să anunț colaborarea cu Balenciaga pentru colecția vestimentară destinată bărbaților pentru sezonul toamnă-iarnă. Veți putea vedea campania mea integrală în curând. Sunt atât de fericit.˝

După cum se anunță, se pare că linia de haine va fi destul de sofisticată, mai scrie sursa citată. Starul a declarat că este ˝un vis devenit realitate˝ să reprezinte campania ´Balenciaga’s Men’s Fall-Winter 2015´.

Interpretul piesei ´Stay With Me´ și casa de modă spaniolă au dat publicității câteva fotografii alb-negru și un videoclip, realizate de Josh Olins, în care artistul dezvăluie că noul parteneriat este ˝un vis devenit realitate˝.

11236268_101252136891374_849510603_n-600x600

Sam a spus: ˝Sunt absolut onorat că am fost ales să fiu imaginea Balenciaga. Sunt un fan devotat al acestui brand de ceva timp. Nici în cele mai îndrăznețe vise nu am crezut că voi purta aceste haine, cu atât mai puțin că le voi prezenta. Deci acesta este un vis devenit realitate și sper că este începutul unei relații de durată cu Alexander și cu Casa Balenciaga.˝

Sursa: svnews.ro

Lasă un răspuns