MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Săptămâna modei de la Milano: Culorile vii ale firmei Gucci și strălucirile colecției Cavalli inaugurează podiumul. GALERIE FOTO:

Culorile intense ale casei Gucci alături de strălucirile și transparențele lui Roberto Cavalli au inaugurat miercuri podiumul Săptămânii modei de la Milano unde până la 29 februarie vor fi prezentate tendințele viitorului sezon toamnă/iarnă 2016.

După New York, Londra și Madrid, Milano devine gazdă a modei pentru firme prestigioase precum Prada, Versace, Armani sau Moschino, relatează EFE.

02251333275305821

Într-o zi în care nici măcar premierul italian, Matteo Renzi, nu a vrut să lipsească de la marele eveniment, săptămâna modei italiene a fost inaugurată de Gucci, care a prezentat o colecție plină de culori vii, de la galbenul citron, la portocaliu și roșu rubiniu sau verdele cyan combinate în general în stilul monocolor.

Casa de lux italiană fondată în 1921 a mizat pe o colecție formată din rochii cu mâneci, de lungime medie, cu imprimeuri asimetrice și care au îmbinat toate culorile posibile. Ținutele au fost asortate cu dresuri roșii și pantofi închiși cu toc.

Mantourile din fire lungi au fost folosite la combinațiile de look „total roz”. Top-modelele au purtat genți stil „crossbody” de culoare roz aprins, dresuri, fulare și pantofi în aceeași nuanță.

02251335275408852

La fel de prezent a fost și roșul regăsit și la sacourile strânse pe talie, purtate cu pantaloni stil pană cu pardesie largi pe deasupra, din fire lungi de culoarea roșu rubiniu. Au defilat și paltoane galbene din aceleași fire asortate cu dresuri de aceeași culoare, întregul look fiind completat de turbane și ochelari mari de soare în aceeași nuanță.

Nu au lipsit nici imprimeurile geometrice care au decorat fustele în romburi alb și negru lungi până la glezne și combinate cu jachete verzi cu guler stil „peter pan”.

Înainte de Gucci pe podium au defilat modelele firmei Blugirl, care a prezentat o colecție în stil victorian pentru gulere, sacouri și jachete. Transparențele au fost de asemenea prezente de la bluze și până la fuste care s-au combinat cu alte piese decorate cu motive geometrice în alb și negru.

Astfel, bluzele albe și transparente cu guler victorian s-au combinat cu fuste vaporoase cu imprimeuri albe, negru și gri. Sau bluze albe din dantelă combinate cu fuste transparente negre din voal.

02251339275654196

Cel însărcinat cu închiderea primei zile de prezentări a fost Roberto Cavalli, care a făcut din șaluri piesa sa de rezistență pe podium. Toate modelele au purtat acest accesoriu la gât, în tonuri de animal print, geometrice, dar și monocolor în tonuri vineții sau negre simple, care au dat o notă de distincție colecției.

Nu au lipsit nici rochiile vaporoase, transparențele, catifeaua, jocurile geometrice și mai ales strălucirile sau materialul din jeans folosit atât la pantaloni, cât și la jachetele maxi. Sacouri strânse pe talie de culoare galben intens au fost purtate pe dedesubt cu cămăși ample și decoltate, în timp ce jachetele strâmte negre cu nasturi aurii s-au combinat cu pantaloni evazați și bluze închise până la gât.

Joi sunt așteptate să urce pe podium colecțiile caselor de modă Max Mara, Fendi, Prada și Moschino.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns